Vedete

Prin ce a trecut Denisa Manelista la inceputul carierei! "Mai plangea din cand in cand" Unele remarci o deranjau teribil

Denisa Manelista este deja o "veterana" a industriei de manele si se poata lauda cu milioane de fani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Prin ce a trecut Denisa Manelista la inceputul carierei! "Mai plangea din cand in cand" Unele remarci o deranjau teribilicon photo

Artista este foarte sexy in videoclipuri, iar la evenimente este sigura pe ea si interactioneaza perfect cu publicul.

Tanara de 27 de ani pare facuta pentru meseria pe care si-a ales-o, chiar daca la inceputul carierei a avut cateva momente in care a vrut sa renunte.

"Denisa a fost constiincioasa de mica. Voia sa fie cea mai buna, sa invete si sa ajunga cineva. Cand a fost remarcata pentru calitatile ei vocale era o copila, iar la primele petreceri unde a cantat a fost mai timida. Si stiti cum sunt badaranii cand vad o fata frumoasa...Faceau tot felul de glume fara sa tina cont ca aveau in fata o pustoaica de 14-15 ani. Mai plangea si ea din cand in cand, dar s-a obisnuit si acum stie sa-i puna la punct elegant pe cei care sar calul", a povestit o cunostinta a vedetei.

Asa arata indragita artista cand a debutat in muzica
Asa arata indragita artista cand a debutat in muzica

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune