Stiri

Principesa Margareta, bolnava? Ce au sesizat cei care au urmarit imaginile de la funeraliile Regelui Mihai

A fost o perioada extrem de grea pentru Principesa Margareta, care in vara lui 2016 si-a pierdut mama, iar in urma cu cateva zile si tatal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Principesa Margareta, bolnava? Ce au sesizat cei care au urmarit imaginile de la funeraliile Regelui Mihaiicon photo

Dupa moartea mamei sale, anul trecut, multi au sesizat ca Principesa Margareta s-a transformat din cauza suferintei. Insa, nimeni nu a banuit ca situatia este una grava.

Aparitiile in public de pana in urma cu cateva zile nu lasau sa se vada suferinta principesei.

 

Insa, miercuri dimineata, la Aeroportul Otopeni, in momentul in care toata Familia Regala astepta sosirea aeronavei care aducea sicriul cu trupul Regelui Mihai, Principesa a dat semne vadite ca nu se simte bine.


Apoi, la un moment dat chiar s-a asezat pe scaun, cerandu-i ajutorul Principelul Radu pentru a se aseza sau a se ridica de pe scaun. In timpul ceremoniei, Principesa si-a dus mana la spate, semn ca durerile de acolo proveneau.

Nu este prima data cand Principesa Margareta, in varsta de 68 de ani, da dovada de slabiciune. Anul trecut, la scurt timp de la moartea mamei sale, Principesa slabita, trasa la fata si palida a socat multa lume la aparitia sa la Biserica din Savarsin, acolo unde a avut loc o slujba in memoria Reginei Ana.

Imaginile de atunci si de acum sunt contrastante cu cele publicate de presa, in primavara lui 2016, atunci cand Principesa Margareta era fotografiata in sala de sport de la Palatul Elisabeta. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune