Vedete

"Printul" Cristea a vazut-o pe fosta iubita in club si s-a dus direct la ea! Ce a urmat e fabulos! Maria Pauna l-a pus la punct imediat!

Printul Adrian Cristea a avut parte de o experienta neplacuta zilele trecute in club.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


"Printul" Cristea a vazut-o pe fosta iubita in club si s-a dus direct la ea! Ce a urmat e fabulos! Maria Pauna l-a pus la punct imediat!icon photo
Fostul fotbalist s-a dus sa se distreze cu prietenii intr-un local de fite, insa a ramas cu un gust amar. Ce s-a intamplat au aflat jurnalistii de la cancan.ro.

 


Adrian Cristea a ajuns in club, s-a asezat confortabil si a inceput sa analizeze atent domnisoarele, in cautarea unei noi cuceriri. Tocmai atunci a intrat in club si fosta lui iubita, Maria Pauna, de care nu s-a despartit in termeni tocmai... civilizati. Adi Cristea si-a facut curaj si s-a dus la ea, a incercat sa stea de vorba cu ea. Dar surpriza! Maria Pauna, supranumita si Regina Sprancenelor, nici nu l-a bagat in seama! L-a ignorat total, lasandu-l pe Print cu buza umflata si cu un gust amar. Maria Pauna i-a dat flit fostului iubit si s-a distrat de minune in compania prietenilor ei.


Citeste aici cum l-a dat afara din casa Maria Pauna pe Adrian Cristea atunci cand s-au despartit. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune