WOW

Profesorul de religie care s-a autosatisfacut la ore este si preot! Reactia Patriarhiei este halucinanta. S-a aflat de ce boala sufera

Biroul de Presa al Mitropoliei Ardealului nu are, deocamdata, nicio reactie in legatura cu scandalul profesorului de Religie acuzat ca s-a masturbat la catedra, in fata elevelor. Profesorul este, de asemenea, preot in Medias.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Profesorul de religie care s-a autosatisfacut la ore este si preot! Reactia Patriarhiei este halucinanta. S-a aflat de ce boala suferaicon photo
 
Politistii din Sibiu au vazut imaginile si s-au autosesizat, deschizand o ancheta.
 

”In urma aparitiei imaginilor in media, ne-am sesizat din oficiu si, impreuna cu Parchetul de pe langa Judecatoria Medias, am declansat cercetari privind circumstantele producerii incidentului, incadrarea juridica a faptei urmand a fi stabilita. intre timp, mama uneia dintre eleve a depus plangere inregistrata la nivelul Politei Orasului Copsa Mica", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter.
Cazul este cercetat si de catre reprezentantii Mitropoliei Ardealului si ai Inspectoratului scolar.
 
"Inteleg ca este fost profesor de Religie, pentru ca si-a dat demisia intre timp. S-a format o comisie a Mitropoliei Ardealului, care va merge la Copsa Mica si, impreuna cu comisia Inspectoratului scolar, va analiza marturiile si filmarea”, a declarat pentru news.ro, Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei.
 
Citeste continuarea pe stirilekanald.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune