Biz

FOTO EXCLUSIV! Pustiul orb care a cantat cu Pepe de a plans toata Romania ar putea sa vada pentru prima oara! Eduard Leanca a fost operat: si-a facut implant de cristalin! "Baiatul care a vazut doar intunericul" e castigatorul primului talent-show pentru copii din Romania!

Eduard Leanca, baiatelul orb care a castigat primul talent-show pentru copii din Romania, s-a operat si ar putea sa vada pentru prima oara.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 5 mar 2016

Pepe si Eduard au cantat impreunaAsa arata azi Eduard, aici alaturi de mama luiAjuns la 15 ani, „baiatul care vede doar intunericul”, cum a fost el numit in urma cu 6 ani, cand a castigat show-ul „Vreau sa fiu... mare vedeta” si a cantat impreuna cu Pepe, a fost supus unei interventii chirurgicale la Spitalul de Ochi din Bucuresti. Medicii l-au operat de cataracta si i-au facut un implant de cristalin, iar peste doar cateva zile ar putea sa vada pentru prima oara in viata lumina zilei.La cateva ore dupa operatia de la ochi

„Operatia a reusit. Pe 18 martie vom merge la un control la Spitalul de ochi si atunci vom afla daca Edi va putea sa vada. Medicii sunt optimisti. Mi-au spus ca ii vor prescrie ochelari cu dioptrii mari, de 12 sau 14. Pana acum nu a vazut decat lumini si umbre si momentan nu se vede nici o schimbare, dar noi speram sa fie bine. I s-a facut implant de cristalin, dupa ce i s-a curatat cataracta. Ne-a ajutat doamna Iuliana Tudor de la TVR, pe aceasta cale vrem sa-i si multumim”, a declarat mama lui Eduard Leanca pentru WOWbiz.ro.Eduard Leanca si-a lansat cateva albume de muzica populara

La 15 ani, Eduard Leanca continua sa fie considerat un talent in muzica populara. Dupa ce a castigat emisiunea de talente, el a fost invitat sa cante la mai multe spectacole in judetul Olt, acolo unde locuieste si a lansat pe piata cateva albume muzicale. A participat la mai multe emisiuni de televiziune, insa publicul il tine minte cel mai bine atunci cand a facut duet cu Pepe, care aproape ca a plans in timp ce canta cu el. Momentul e considerat unul dintre cele mai emotionante din istoria televiziunii.

print
Stiripesurse.ro
Cutremur de 6,2 pe Scara Richter, sambata! S-a simtit pana in capitala
Cutremur de 6,2 pe Scara Richter, sambata! S-a simtit pana in capitala
X