Biz

FOTO EXCLUSIV! Pustiul orb care a cantat cu Pepe de a plans toata Romania ar putea sa vada pentru prima oara! Eduard Leanca a fost operat: si-a facut implant de cristalin! "Baiatul care a vazut doar intunericul" e castigatorul primului talent-show pentru copii din Romania!

Eduard Leanca, baiatelul orb care a castigat primul talent-show pentru copii din Romania, s-a operat si ar putea sa vada pentru prima oara.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 5 mar 2016

Pepe si Eduard au cantat impreunaAsa arata azi Eduard, aici alaturi de mama luiAjuns la 15 ani, „baiatul care vede doar intunericul”, cum a fost el numit in urma cu 6 ani, cand a castigat show-ul „Vreau sa fiu... mare vedeta” si a cantat impreuna cu Pepe, a fost supus unei interventii chirurgicale la Spitalul de Ochi din Bucuresti. Medicii l-au operat de cataracta si i-au facut un implant de cristalin, iar peste doar cateva zile ar putea sa vada pentru prima oara in viata lumina zilei.La cateva ore dupa operatia de la ochi

„Operatia a reusit. Pe 18 martie vom merge la un control la Spitalul de ochi si atunci vom afla daca Edi va putea sa vada. Medicii sunt optimisti. Mi-au spus ca ii vor prescrie ochelari cu dioptrii mari, de 12 sau 14. Pana acum nu a vazut decat lumini si umbre si momentan nu se vede nici o schimbare, dar noi speram sa fie bine. I s-a facut implant de cristalin, dupa ce i s-a curatat cataracta. Ne-a ajutat doamna Iuliana Tudor de la TVR, pe aceasta cale vrem sa-i si multumim”, a declarat mama lui Eduard Leanca pentru WOWbiz.ro.Eduard Leanca si-a lansat cateva albume de muzica populara

La 15 ani, Eduard Leanca continua sa fie considerat un talent in muzica populara. Dupa ce a castigat emisiunea de talente, el a fost invitat sa cante la mai multe spectacole in judetul Olt, acolo unde locuieste si a lansat pe piata cateva albume muzicale. A participat la mai multe emisiuni de televiziune, insa publicul il tine minte cel mai bine atunci cand a facut duet cu Pepe, care aproape ca a plans in timp ce canta cu el. Momentul e considerat unul dintre cele mai emotionante din istoria televiziunii.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X