Biz

Radu Ile, mărturisiri sfâşietoare: ”Am dormit în cimitir!”

Radu Ile este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, însă în spatele imaginii perfecte pe care o afişează se ascunde o dramă teribilă.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 apr 2017

Trăieşte o frumoasă poveste cu Nina, alături de care este de mai bine de 12 ani şi care i-a dăruit doi copii, însă acesta a fost nevoit să plece de acasă la vârsta de 22 de ani.

Mai mult de atât, acesta a fost nevoit să doarmă pe străzi ori chiar în cimitir: ”


„Am dormit în cimitir. Am ştiut că acolo nu intră nimeni. Mă întrebau: <<Da’ nu-ţi e frică?>> De cine, mă, de morţi? De vii trebuie să îţi fie frică!”, a povestit Radu Ille, care a mai dezvăluit că este student: „Sunt în anul II la UNATC, secţia actorie şi pregătesc un film în care o să aflaţi şi alte lucruri despre mine, pe care încă nu le-am spus. Înainte de a fi artist, sunt om şi am trecut prin nişte momente, sper să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Râd şi glumesc cât pot eu, până intru în pământ, pentru că ştiu ce înseamnă să n-ai!”,  a mai precizat îndrăgitul artist.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X