Vedete

Rafaela de la Exatlon s-a rasfatat dupa ce a parasit competitia! Prima eliminata din concurs a fost intr-o vacanta in Dubai!

Desi a parasit repede concursul, Rafaela de la Exatlon a spus ca a dus dorul confortului de acasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Rafaela de la Exatlon s-a rasfatat dupa ce a parasit competitia! Prima eliminata din concurs a fost intr-o vacanta in Dubai!icon photo

Membra a trupei Razboinicilor, Rafaela de la Exatlon a fost prima eliminata din concurs, pe 18 ianuarie. „Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara.  Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii”, a declarat Rafaela Marcas la revenirea in tara.

Rafaela de la Exatlon nu suporta sa apara nemachiata atunci cand e filmata

„Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret”, a mai spus Rafaela.  Tocmai pentru ca a dus dorul confortului, Rafaela s-a rasfatat atunci cand s-a intors acasa. Ea a vizitat un salon de infrumusetare, apoi si-a facut planuri pentru o vacanta in care sa se bucure din plin de plaja. (vezi ce a spus Rafaela despre Anda Adam)

Rafaela de la Exatlon s-a plimbat cu barca in Dubai

De aceea, Rafaela de la Exatlon a ales sa plece intr-o excursie in Dubai, fotografiindu-se in timpul unei plimbari cu barca. „Te pup”, i-a transmis Diana Belbita, concurenta de la Faimosi, cu care Rafaela a legat o stransa prietenie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune