Biz

Raluca Badulescu a dat iama intr-un magazin de pielarie cu turbane, sandale cu pene si hainute sic! "Abia astept ca berlinezul meu, Catalin de la Berlin, sa ma stilizeze cu piesele noi” VIDEO

Jurata de la “Bravo, ai stil!” a participat zilele trecute la lansarea unui magazin cochet, unde sunt expuse piese de pielarie si accesorii spectaculoase.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 oct 2017

Cum era de asteptat, Raluca Badulescu nu s-a putut abtine si dupa ce a admirat piesele din noua colectie a brand-ului respectiv, a ales cateva care i-au placut foarte mult si le-a cumparat fara sa stea pe ganduri.

“Ce puteam sa fac eu, ceva cu stil, evident! Atata timp cat suntem trup si suflet dedicati proiectului “Bravo, ai stil!", orice minut petrecut in emisiunea noastra si la noi la Kanal D este o magie pentru mine si pentru asta trebuie sa ne respectam. De cate ori are loc o lansare de magazin cu haine minunate, cum se intampla astazi cu cel al Cristianei, nu pot sa lipsesc. Am si ochit doua piese cu care voi pleca in seara asta de aici: acea jacheta argintie de vis si o pereche de pantaloni de lac! Turban am deja!

Citeste restul declaratiilor pe kfetele.ro 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X