Vedete

Raluca Badulescu, critica dura pentru o concurenta "Bravo, ai stil! All Stars": “Nu este o tinuta gresita, nu este nimic nelalocul lui, doar ca nu este o tinuta demna de All Stars”

O noua lectie de stil incepe astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, iar concurentele continua sa lupte tot mai inversunat pentru a demonstra juratilor ca merita sa primeasca cele mai bune calificative.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Raluca Badulescu, critica dura pentru o concurenta "Bravo, ai stil! All Stars": “Nu este o tinuta gresita, nu este nimic nelalocul lui, doar ca nu este o tinuta demna de All Stars”icon photo

Astazi, juratii continua demersul “pornit” asupra concurentelor, anume faptul ca nu vor mai tolera ca acestea sa vina in tinute “nedemne” de “Bravo, ai stil! All Stars”.

Prima concurenta care intra in colimatorul membrilor juriului este Marisa care, desi are o tinuta corect construita/stilizata, este sub nivelul competitiei, conform spuselor juratilor.

Raluca Badulescu critica tinuta lipsita de stralucire si originalitate a Marisei.

“Ieri ai scos-o cum ai mai scos-o la capat, dar astazi … (…) Nu este o tinuta gresita, nu este nimic nelalocul lui, doar ca nu este o tinuta demna de <All Stars>. Pur si simplu. Se apropie sfarsitul competitiei … (…) Este basic ceea ce ai facut tu. (…) Mi se pare ca este o tinuta civilizata, punct. Atat, nimic mai mult!”, spune Raluca.


Desi Marisa critica jurizarea Ralucai Badulescu, nici ceilalti membri ai juriului nu se lasa “impresionati” de argumentele concurentei in alegerea tinutei si cer in continuare competitoarelor evolutie si diversifitate stilistica.
“Nu este ok ca voi sa continuati in acest <stil> vestimentar, in acest concurs … Nu este ok sa te prezinti de la editie la editie cu niste tinute atat de simple”, a adaugat Catalin Botezatu.


Si alte concurente vor fi supuse observatiilor critice ale membrilor juriului, dar vor fi si altele care vor culege roadele eforturilor stilistice facute pentru conursul din care fac parte.

Nu ratati o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, astazi, de la ora 16:30.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune