Biz

Raluca Badulescu, declaratii incendiare pentru un artist american de succes:“Pentru tine as merge pana la luna si inapoi” Jimmie Wilson face un show incendiar, azi, la “Bravo, ai stil!”, de la 16.30, la Kanal D

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, un invitat special va pasi in platou, spre bucuria celor prezenti.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

Artist international, compozitor si producator muzical, nascut in Statele Unite ale Americii, Jimmie Wilson va face un show incendiar in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”. Vizibil impresionata de chipesul artist, Raluca Badulescu ii face acestuia declaratii de dragoste.

“M-ai cucerit! (…) Pentru tine as merge pana la luna si inapoi. Esti minunat! Hai sa fugim impreuna!”, spune juratul. 

Juratii i-au analizat outfitul in detaliu. Chiar si Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda la adresa vestimentatiei si atitudinii lui Jimmie Wilson.


“Nu imi plac piesele, dar imi place foarte mult cum le porti”, a adaugat Iulia Albu.
De pe marile scene ale lumii, direct in platoul “Bravo, ai stil!”, Jimmie Wilson va interpreta single-ul care l-a consacrat “So damn beautiful”, concurentele dovedindu-si calitatile de dansatoare.

Intregul moment il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D!
 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X