Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars": “Esti un personaj fantastic, din toate punctele de vedere!”

Zile bune sau mai putin bune se scurg pentru cele sapte competitoare ramase in concurs la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars": “Esti un personaj fantastic, din toate punctele de vedere!”icon photo

“Prea putin pentru aceasta competitie”, “nimeni nu mai vrea sa mai vada tinute in care puteti pleca la scoala, birou, serviciu, facultate, liceu” sau “la All Stars vrem sa vedem styling” sunt doar cateva dintre dorintele exprimate, tot mai des, de jurati in ceea ce priveste tinutele abordate, in concurs, de catre concurente. 

Cu o tinuta desprinsa, parca, dintr-un basm, complimentata de o poveste fabuloasa, Silvia “sparge gheata nemultumirilor” juratilor si intra, cu gratie, prin outfit-ul ales, in topul tinutelor demne de All Stars.
“In Fantasia, regina copilaroasa m-a trimis sa le salvez regatul. (…) Eu sunt in Fantasia si in aceasta lume a noastra eu voi fi cea care va salva lumea”, spune Silvia.


Ajunsa in fata membrilor juriului pentru a primi calificative, Silvia a fost coplesita de laude.
“Draga, vroiam sa spun o singura chestie … Silvia … asteptam sa spun asta astazi: bine ai venit la <All Stars>! Tinuta este divina!”, a spus Maurice.

“Esti un personaj fantastic din toate punctele de vedere! Tinuta este superba!”, a completat Raluca Badulescu.
Care a fost parerea juratului Catalin Botezatu in legatura cu outfit-ul “de poveste” al Silviei aftati astazi, de la ora 16:30, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune