WOW

Raluca Moianu dupa ce a fost prinsa cu amantul in padure: "Am iesit cu imaginea sifonata"

Raluca Moianu a fost fotografiata anul trecut cand se saruta intr-o padure cu amantul ei, un cameraman cu 10 ani mai tanar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Ea este suparata pe toti cei care au scris lucruri urate despre ea si nu mai vrea sa declare nimic despre viata ei personala pentru ca atunci a iesit cu imaginea sifonata.


"Prefer să nu mai vorbesc nimic despre viaţa mea personală. Când voi avea ceva de spus, o voi face. Încă nu a venit momentul. Din toată povestea de anul trecut am ieşit cu imaginea şifonată, ceea ce nu este normal. Deranjant e faptul că toate materialele despre mine au fost făcute cu copy/paste. Mereu am susţinut că oamenii din presă îmi sunt colegi. Nu m-am considerat superioară sau vreo vedetă. E bine însă că din toate lucrurile înveţi. În privinţa carierei, nu mi-e foarte clar ce voi face. Negociez ceva, dar până nu voi fi sigură, nu pot să mă pronunţ”
, a declarat Raluca pentru ring.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune