Vedete

Ramona sfideaza regulile competitiei la “Bravo, ai stil!”! Concurenta i-a scos din pepeni pe Razvan Ciobanu si pe Ilinca Vandici ! Ce i-au reprosat acestia aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Astazi, la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Razvan Ciobanu este uluit de comportamentul Ramonei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ramona sfideaza regulile competitiei la “Bravo, ai stil!”! Concurenta i-a scos din pepeni pe Razvan Ciobanu si pe Ilinca Vandici ! Ce i-au reprosat acestia aflati azi, de la 16.30, la Kanal Dicon photo

In timp ce Bianca, rivala ei, defileaza in platou, in fata juratilor, Ramona se ridica de pe scaun si fuge sa isi inchida telefonul care suna. 
Deranjat de faptul ca fata sfideaza regulile pe care le-a impus cu privire la faptul ca nu au voie cu telefonul in platou, in timpul emisiunii, juratul le confisca dispozitivele electronice. 
“Am fost foarte clar! A fost limpede cand am spus ca nu aveti voie cu telefonul in platou!”, spune Razvan Ciobanu.

Ramona sfideaza regulile competitiei la “Bravo, ai stil!”! Concurenta i-a scos din pepeni pe Razvan Ciobanu si pe Ilinca Vandici ! Ce i-au reprosat acestia aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Deranjata de situatia creata, si Ilinca Vandici o aspostrofeaza pe Ramona: “Nu aveti voie cu telefonul la voi, in platou, niciodata, pentru ca nu este permis acest lucru. Sa ai tupeul sa te ridici in timpul filmarilor si sa te duci sa iti blochezi sau sa iti inchizi telefonul mi se pare o lipsa mare de respect. Ne-ai vazut pe vreunul dintre noi facand acest lucru, Ramona?”.

Cum isi scuza Ramona gestul necugetat veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Vedeti imagini cu Alex Velea, noua vedeta din galele "Bravo, ai stil!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune