Biz

Ramona sfideaza regulile competitiei la “Bravo, ai stil!”! Concurenta i-a scos din pepeni pe Razvan Ciobanu si pe Ilinca Vandici ! Ce i-au reprosat acestia aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Astazi, la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Razvan Ciobanu este uluit de comportamentul Ramonei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 14 nov 2017

In timp ce Bianca, rivala ei, defileaza in platou, in fata juratilor, Ramona se ridica de pe scaun si fuge sa isi inchida telefonul care suna. 

Deranjat de faptul ca fata sfideaza regulile pe care le-a impus cu privire la faptul ca nu au voie cu telefonul in platou, in timpul emisiunii, juratul le confisca dispozitivele electronice. 


“Am fost foarte clar! A fost limpede cand am spus ca nu aveti voie cu telefonul in platou!”, spune Razvan Ciobanu.

Deranjata de situatia creata, si Ilinca Vandici o aspostrofeaza pe Ramona: “Nu aveti voie cu telefonul la voi, in platou, niciodata, pentru ca nu este permis acest lucru. Sa ai tupeul sa te ridici in timpul filmarilor si sa te duci sa iti blochezi sau sa iti inchizi telefonul mi se pare o lipsa mare de respect. Ne-ai vazut pe vreunul dintre noi facand acest lucru, Ramona?”.

Cum isi scuza Ramona gestul necugetat veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Vedeti imagini cu Alex Velea, noua vedeta din galele "Bravo, ai stil!"

print
Stiripesurse.ro
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
X