Actual

Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Medicul a dat-o in judecata pe tanara care il acuza ca a mutilat-o

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017
 
Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Tanara a fost data in judecata de doctorul Kasem, care spune ca imaginea i-a fost afectata de acuzatiile de mutilare. Astazi, doctorul si pacienta s-au vazut din nou. Nu la spital, ci in sala de judecata! 
 
 
Intr-o parte, doctorul Kasem, cunoscut drept esteticianul vedetelor.  De cealalta parte, Emanuela Caprar, un fotomodel care isi castiga existenta in Italia. Un reclamant si un parat, daca e sa folosim termenii specifici instantei. Emanuela a fost operata anul trecut de doctorul Kasem. A fost vorba de o interventie la nivelul buzelor. Dupa operatie, fotomodelul spune ca a avut parte de dureri si probleme grave care au culminat cu o deformare vizibila. 
 
 
"Sora mea a intrebat o asistenta  daca imi poate pune ceva pe buze pentru usturimi. Mi-a recomandat sa cumpere un strugurel de buze”, povesteste Emanuela. Doctorul Kasem se apara: "Am constatat ca starea sa era in limite normale de evolutie dupa operatie". 
 
"Atitudinea paratei  a fost de neinteles. Atitudine care m-a afectat profesional. Numeroase persoane au venit sa ma intrebe ce se intampla, iar altele au renuntat la serviciile medicale. Cu siguranta nu-mi este frica sa vorbesc. Au fost audierile si asteptam raspunsuri", a declarat medicul Kasem Abu Baker. „Emanuela sustine ca in urma operatiei a ramas cu buza deformata si asta constituie un neajuns grav pentru un fotomodel. Urmatorul termen se va judeca la Tribunalul Bucuresti, cand vor fi audiati noi martori”, a adaugat el. 
print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X