Stiri

Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Medicul a dat-o in judecata pe tanara care il acuza ca a mutilat-o

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Medicul a dat-o in judecata pe tanara care il acuza ca a mutilat-o icon photo
 
Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Tanara a fost data in judecata de doctorul Kasem, care spune ca imaginea i-a fost afectata de acuzatiile de mutilare. Astazi, doctorul si pacienta s-au vazut din nou. Nu la spital, ci in sala de judecata! 
 
 
Intr-o parte, doctorul Kasem, cunoscut drept esteticianul vedetelor.  De cealalta parte, Emanuela Caprar, un fotomodel care isi castiga existenta in Italia. Un reclamant si un parat, daca e sa folosim termenii specifici instantei. Emanuela a fost operata anul trecut de doctorul Kasem. A fost vorba de o interventie la nivelul buzelor. Dupa operatie, fotomodelul spune ca a avut parte de dureri si probleme grave care au culminat cu o deformare vizibila. 
 
Rasturnare de situatie in scandalul dintre un fotomodel roman din Italia si esteticianul vedetelor. Medicul a dat-o in judecata pe tanara care il acuza ca a mutilat-o
 
"Sora mea a intrebat o asistenta  daca imi poate pune ceva pe buze pentru usturimi. Mi-a recomandat sa cumpere un strugurel de buze”, povesteste Emanuela. Doctorul Kasem se apara: "Am constatat ca starea sa era in limite normale de evolutie dupa operatie". 
 
"Atitudinea paratei  a fost de neinteles. Atitudine care m-a afectat profesional. Numeroase persoane au venit sa ma intrebe ce se intampla, iar altele au renuntat la serviciile medicale. Cu siguranta nu-mi este frica sa vorbesc. Au fost audierile si asteptam raspunsuri", a declarat medicul Kasem Abu Baker. „Emanuela sustine ca in urma operatiei a ramas cu buza deformata si asta constituie un neajuns grav pentru un fotomodel. Urmatorul termen se va judeca la Tribunalul Bucuresti, cand vor fi audiati noi martori”, a adaugat el. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune