Stiri

Răsturnare incredibilă de situaţie! Israela n-a murit din cauza unui accident vascular, cum se crezuse iniţial

La aproape trei zile de la trecerea în nefiinţă a Israelei Vodovoz, medicii legişti au făcut publică cauza morţii acesteia. Conform unor surse, fosta soţie a lui Liviu n-ar fi murit din cauza unui accident vascular, aşa cum se crezuse iniţial.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Răsturnare incredibilă de situaţie! Israela n-a murit din cauza unui accident vascular, cum se crezuse iniţialicon photo
 
În urma efectuării autopsiei Israelei Vodovoz, medicii legişti au dezvăluit adevărata cauză a morţii milionarei. Mai exact, necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din cauza unei puternice hemoragii digestive, produsă de o afecţiune mai veche.

 

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuinţa ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajaţii ISU i-au spart uşa, în urma sesizării efectuate de apropiaţi, care nu mai dăduseră de ea timp de cinci zile. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune