Biz

Razboiul centimetrilor la “Bravo, ai stil!” intre Iulia Albu si Raluca Badulescu! Cine are, cine n-are corpul ca tras prin inel? Aflati in emisiunea de azi, de la 16.30, la Kanal D

Editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, incepe in forta, cu mari curiozitati: se da unda verde la masuratoare si telespectatorii vor afla daca vedetele emisiunii au masurile perfecte. Mai mult, cei din platou sunt curiosi sa afle daca Iulia Albu are “talie de viespe”.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 oct 2017

Inainte de a se da startul “competitiei centimetrilor”, Raluca Badulescu vine cu o propunere pentru Iulia Albu.
“Daca ne vom potrivi la marimi, asa poate mai imprumut si eu din garderoba ta!”, spune juratul. 

Surprinzator sau nu, dupa indelungi masuratori si dezbateri la centimetru, Iulia Albu trage o concluzie in ceea ce o priveste, dar si referitor la colegele ei de platou, Ilinca Vandici si Raluca Badulescu: “Voi puteti sa va faceti ce planuri vreti, dar toate am avut aceeasi masura in talie!”

Daca au Iulia Albu si Raluca Badulescu formele perfectiunii, 90-60-90, si cine se claseaza pe primul loc in clasamentul centimetrilor veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Vezi si cat de sexy a fost Ilinca Vandici intr-una din emisiunile trecute

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X