Vedete

Razvan si Dani, inlocuiti la matinal! Decizia luata in urma cu putin timp! Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata!

Razvan Simion si Dani Otil nu vor mai prezenta emisiunea de dimineata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Razvan si Dani, inlocuiti la matinal! Decizia luata in urma cu putin timp! Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata!icon photo

Este vorba doar despre editia de vinerea viitoare, cand vor fi inlocuiti.

Razvan si Dani nu vor putea prezenta emisiunea si vor fi inlocuiti pentru ca nu se vor afla in Bucuresti. Cele doua vedete de televiziune vor pleca impreuna la Resita, la reuniunea de clasa cu fostii colegi de liceu.

"De vineri intr-o saptamana ne vede cu fostii colegi. Vineri va fi o editie speciala in care, pentru prima oara in istorie, cineva . Nu pot sa spun mai mult", a spus Dani Otil.

Dani si Razvan s-au tinut de sotii. In momentul in care spuneau ca au nevoie de inlocuitori, priveau in jurul lor si, desi langa ei se aflau Flavia si Amalia, de la horoscop, ziceau ca nu are cine sa le tina locul. "Cine sa ne tina locul? Nu are cine sa ne tina locul", glumeau ei.

De 10 ani de cand fac emisiunea de dimineata, emisiunea a fost prezentata fie de Razvan singur, fie de Dani fara colegul lui. Exceptie a fost anul acesta cand pentru aproximativ o ora, Razvan si Dani au lipsit de la emisiune pentru ca ramasesera inzapeziti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune