Vedete

Razvan Simion vaneaza reducerile! Paparazzii l-au surprins la cumparaturi, insa fara Lidia Buble! Video Exclusiv

Razvan Simion a iesit la shopping fara jumatatea lui, Lidia Buble. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe prezentatorul tv intr-un centru comercial din Capitala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Imbracat lejer, cu jeansi si in hanorac, Razvan Simion a luat la picior magazinele dintr-un centru comercial din Capitala. Matinalul a vanat reducerile si chiar a cumparat una, alta. (Vezi AICI ce propunere indecenta a primit Razvan Simion de la o femeie)

Razvan Simion vaneaza reducerile! Paparazzii l-au surprins la cumparaturi, insa fara Lidia Buble! Video Exclusivicon photo

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins intr-un magazin ce comercializa incaltaminte, locatie in care Razvan a petrecut cateva zeci de minute pana si-a gasit ceea ce-si dorea.

Acolo, prezentatorul tv s-a intalnit cu un cunoscut cu care a stat si la palavre cateva minute.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune