Vedete

Reactia Cristinei Siscanu despre legea alaptatului in public. Amenzile ajung pana la 2000 de lei

Dupa ce s-a luptat ca o leoaica pentru ca alaptatul in spatiile publice sa fie acceptat, Cristina Siscanu se poate declara invingatoare. Legea a fost adoptata de Senat, iar de acum inainte cei care vor impiedica acest lucru vor avea de suportat amenzi usturatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Reactia Cristinei Siscanu despre legea alaptatului in public. Amenzile ajung pana la 2000 de lei


icon photo

Alaptatul in public a starnit mari controverse, in ultimii ani, dupa ce mai multe vedete, devenite mamici, au inceput sa-si hraneasca copiii la san, in public. (Cristina Siscanu a alaptat in public) 

Printre ele s-a numarat si Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu. Fericita ca legea a fost aprobata de Senat, Cristina Siscanu ridica acum o noua problema si atrage atentia ca precizarea limitei de varsta a sugarului, de 2 ani, este o idee aberanta.

Contactata telefonic, Cristina Siscanu a reactionat. Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune