Vedete

Reactia cutremuratoare a iubitei lui Daniel Ionascu atunci cand a aflat ca avocatul a fost implicat intr-un accident rutier

Camelia Mitoseru a vorbit cu iubita lui Daniel Ionascu, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident rutier. Avocatul a suferit mai multe leziuni la cap si la antebrat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Reactia cutremuratoare a iubitei lui Daniel Ionascu atunci cand a aflat ca avocatul a fost implicat intr-un accident rutiericon photo


Ana, iubita lui Daniel Ionascu, a avut un soc atunci cand a aflat, fiind foarte afectata. Ea i-a spus Cameliei Mitoseru ca se roaga sa iasa cu bine din operatie.


„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către Bucureşti, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionaşcu Daniel Dumitru (avocat). În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionaşcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru  primirea de îngrijiri medicale”, se arata in raportul Politiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune