Vedete

Reactia fabuloasa a Dianei Belbita, cand a fost intrebata de iubit! Cate inimi “a frant” la Exatlon? VIDEO EXCLUSIV

Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon, a vorbit foarte putin despre viata sa sentimentala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Reactia fabuloasa a Dianei Belbita, cand a fost intrebata de iubit! Cate inimi “a frant” la Exatlon? VIDEO EXCLUSIV icon photo

Inaintea finalei Exatlon, intr-un live pe WOWbiz.ro, Diana Belbita a spus ca nu are iubit, ca e singura si ca doarme in pat cu pisica ei.

“Nu am iubit, desi s-au speculat foarte multe. Nu dau prea multe din casa. Poate sunt indragostita, poate nu…”, a marturisit Diana Belbita, despre care, in timpul competitiei Exatlon, s-a spus ca  l-a vrajit mexicanul Ernesto, apoi pe un operator si chiar pe Alex, adversarul ei de la Razboinici.

Se pare insa, ca nu doar Ernesto a facut o pasiune pentru romanca, ci si Octagon, concurentul cu masca de la Exatlon Mexic. Dezvaluirea a fost facuta de Larisa, prietena Dianei de la Exatlon. Aceasta in live-ul la dublu facut pe WOWbiz.ro a spus ca erau doi barbati la Mexic care o placeau pe romanca.

“Incerc sa nu ma inrosesc, sa nu ma fastacesc. Nu recunosc nimic! Tin doar sa mentionez ca mi-e bine singura”, a incheiat Diana Belbita, razand, discutia despre barbati.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune