Vedete

Reactia incredibila a celebrului vlogger Ilie, dupa ce a fost acuzat ca a cerut bani pentru reconstructia casei afectate de un incendiu! Tanarul urmarit de 1.300.000 de internauti a anuntat ca returneaza toata sumele donate de fani! EXCLUSIV

Ilie Bivol este un tanar de 25 de ani din Republica Moldova care are mare priza in randul pustilor din Romania, dar si de peste Prut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Reactia incredibila a celebrului vlogger Ilie, dupa ce a fost acuzat ca a cerut bani pentru reconstructia casei afectate de un incendiu! Tanarul urmarit de 1.300.000 de internauti a anuntat ca returneaza toata sumele donate de fani!  EXCLUSIVicon photo

Pe 7 ianuarie, Ilie Bivol (25 de ani), un celebru vlogger din Republica Moldova, care a strans pana acum peste 1300000 de abonati la canalul sau de Youtube, a povestit intr-o filmare ca de Craciun locuinta sa a fost cuprinsa de flacari, cerand ajutor financiar - 20000 de euro - pentru reconstructia imobilului.

Din pacate pentru tanar, pompierii chemati la fata locului au declarat ca "a fost mai mult fum decat foc" in incendiu, asa ca Ilie s-a trezit atacat de "urmaritorii" lui, care l-au acuzat ca a incercat sa obtina bani de la ei pentru un necaz inventat. Pus la zid si contestat de zeci de mii de persoane, Ilie a raspuns ieri, declarand sus si tare ca toata suma stransa pana acum de la fani pentru refacerea casei, circa 5500 de euro, va fi returnata acestora, tocmai pentru a nu lasa loc de interpretari! 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”icon photo

Vedete

Cum arata sotul Alinei, frumoasa blonda care l-a vrajit pe Catalin Botezatu la “Bravo, ai stil! All Stars”

Alina este una dintre cele 11 concurente de la “Bravo, ai stil! All Stars”. Frumoasa blonda a fost concurenta si in primul sezon al show-ului.

Titlu secțiune