Vedete

Reactia Roxanei Vasniuc, dupa ce s-a aflat ca Iuliana Luciu se iubeste cu barbatul altei femei: "Nu e Iuliana, e alta..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Reactia Roxanei Vasniuc, dupa ce s-a aflat ca Iuliana Luciu se iubeste cu barbatul altei femei: "Nu e Iuliana, e alta..."icon photo

Andreea Podarescu a starnit un mare scandal in showbiz dupa ce a dezvaluit ca Iuliana Luciu i-ar da tarcoale iubitului ei, barbatul cu care are un copil.


Fotomodelul a facut public mesajul lung pe care i l-a transmis Iulianei Luciu pe Facebook, intr-o incercare disperata de a-l tine pe tatal copilului ei langa micut. (Vezi aici mesajele)

Roxana Vasniuc i-a transmis Andreei Podarescu toate gandurile ei bune si, totodata, sa aiba grija la barbatul cu care isi doreste sa isi cladeasca o familie."E trist şi cumplit de greu sa creşti un copil fără tata ! Chiar dacă sunt mici , ei, le simt lipsa şi suferă, dar nu te agata de un bărbat care nu te respecta , nu te preţuieşte! Nu e Iuliana , e alta .... toţi greşesc şi ispite sunt. El trebuia sa înţeleagă şi sa aprecieze ce are lângă el ‼️ In general genul acesta de femei nu au nici un Dumnezeu , poţi sa ai tu 100 de copii cu George! Doamne ajuta!" i-a transmis Roxana Vasniuc.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune