Stiri

Regele Mihai, in stare foarte grava! A fost operat si diagnosticat cu leucemie!

Stelian Tanase a furnizat informatia conform careia Regele Mihai, in varsta de 94 de ani, este grav bolnav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Regele Mihai, in stare foarte grava! A fost operat si diagnosticat cu leucemie!icon photo
Regele Mihai si Regina Ana, intr-o fotografie recenta"Avocatul Casei Regale dl Andrew Popper a transmis o declaratie in care comunică faptul că Majestatea Sa regele Mihai l se află in stare foarte gravă. Regele Mihai – a declarat dl Andrew Popper – a suferit recent o operţie fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază. Avind in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteţa Sa regală principesa Margareta. Atribuţiile  Coroanei Regale au fost preluate de Alteţa Sa regală principesa Margareta.
Regele Mihai, in stare foarte grava! A fost operat si diagnosticat cu leucemie!

Asteptăm confirmarea acestor veşti extrem de dramatice şi triste pentru noi. Dumnezeu să-l ocrotească pe regele nostru Mihai l.", a scris Stelian Tanase pe blogul sau.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune