Biz

DEZVALUIRI | Cristi Borcea a fost generos cu socrii sai de la Timisoara! Vezi ce afacere are mama Alinei Vidican si unde l-a angajat pe tatal sotiei sale!

Cristi Borcea a fost generos cu socrii sai de la Timisoara, pe care i-a implicat in afaceri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 feb 2016

Ionel si Mariana Vidican au avut o relatie excelenta cu ginerele lor, Cristi BorceaCristi Borcea, aflat la un pas de divortul de Alina Vidican, in urma scandalului cu Valentina Pelinel, a avut o relatie excelenta cu socrii sai de la Timisoara. Mai mult decat atat, el s-a asigurat ca parintii Alinei, Ionel si Mariana Vidican, sa aiba o sursa de venit si i-a ajutat sa se implice in afaceri. Astfel, mama Alinei si-a infiintat, cu sprijin de la ginerele sau, o firma care activeaza in industria cosmetica, importand colagen bio, extras din alge marine, o crema folosita pentru ingrijrea pielii a carei imagine este chiar Alina Vidican.

Alina Vidican face reclama produselor importate de firma mamei sale„Este o companie romana cu capital privat, cu activitati in domeniul importului, exportului si distributiei de produse colagen de noua generatie. In Romania povestea noastra a inceput in anul 2013. Pe aceasta piata bio, vom oferi fiecarei familii din Romania si din strainatate, produse naturale de calitate, destinate ingrijirii corporale zilnice, si bazat pe nevoia principala a omului, adica sanatatea”, se scrie in prezentarea companiei Marianei Vidican. Nici sotul ei, Ionel, nu sta degeaba, fiind angajat la Hotelul Boavista din Timisoara, pe care Cristi Borcea l-a dat in administrare rudelor sotiei sale.

Cristi Borcea si Alina Vidican, pe vremea cand pozau in cuplu fericit

print
Stiripesurse.ro
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X