Biz

FOTO | Asta e apartamentul misterios in care locuieste Bianca Dragusanu! Avem imagini cu patul divei, baia, livingul dar si... panorama uluitoare de la fereastra

Bianca Dragusanu duce un trai de regina in apartamentul de lux pe care il detine intr-un complex rezidential din Zona Lacul Tei! Locuinta divei se distinge prin mobila de calitate, accesorii de fite si detalii de finete.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 mar 2016

In urma cu cinci ani, Bianca si-a achizitionat o casa superba in Bucuresti! Vedeta a platit pe ea 200.000 de euro, bani grei la vremea respectiva, insa, nu a regretat niciodata, intrucat, locuinta este una dintre cele mai frumoase din complexul de fite in care este amplasata.

In complexul acesta rezidential locuieste divaApartamentul Biancai dispune de trei camere spatioase, toate aranjate  dupa ultimul model in domeniu. Intreaga mobila este din lemn masiv, in timp ce mesele, scaunele, in marea lor majoritate sunt din sticla.

Asa arata interioarele din casaLivingul divei are canapele de fite si un aranjament ca in revistele de design interior, in timp ce bucataria este dotata cu tot arsenalul de electrocasnice, fireste, cumparate, de la firme de top in domeniul.

Imagini din baia de fiteBaia beneficiaza de gresie si faianta de lux, si de accesorii pe care Dragusanca si-a pus amprenta, intrucat,  este recunoscut bunul gust al vedetei in orice ar avea legatura cu moda, fie ea si de amenajare de locuinte.

Patul de fite din dormitorMai mult, apartamentul de un balcon superb, unde in fiecare dimineata, Bianca si Victor Slav isi pot savura cafeaua, dar si de un loc special in care roscata si-a facut un dressing pentru a-si putea tine lucrurile.

Interiorul cladirii de luxAsa se vede searaCa totul sa fie perfect, locuinta este amplasata intr-o cladire de marmura, dotata cu lift-uri spectaculoase si usi din termopan, care da senzatia de luminozitate si eleganta.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X