Vedete

Ristei anuntase pe Facebook ca se insoara, acum a recunoscut ca el a fost cel care a scris asta pe pagina trupei- Cand va avea loc nunta cantaretului!

Florin Ristei postase saptamana trecuta un status pe pagina de Facebook a trupei al carei solist este, Freestay. Cantaretul scrisese asa: "Ristei se insoara". Astazi, Florin Ristei a lamurit situatia si a vorbit despre nunta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ristei anuntase pe Facebook ca se insoara, acum a recunoscut ca el a fost cel care a scris asta pe pagina trupei- Cand va avea loc nunta cantaretului!icon photo
"V-am adunat astazi aici ca sa va spun public ca...", a spus Florin Ristei, dar a fost intrerupt imediat de Diana Munteanu: "Te insori? Ah! Am crezit ca asta vrei sa spui. Am gresit! Nu te supara".

 

"Ai stricat momentul. Asta voiam sa zic, dar altfel. Nu ma insor, ma, am facut o gluma. Am pus pe pagina ca ma insor si ca melodia noua, Daca sunt lup, va fi valsul de la nunta. Dar nu am zis cand o sa fie nunta. Nu, ma, nu ma insor. Mai incolo, peste 5-6 ani, asa. Nu acum", a spus Florin Ristei.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune