Biz

Robert Pattinson, din nou singur! Motivul pentru care s-ar fi despărţit de logodnica lui

Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Twilight”, e din nou singur. Presa internaţională scrie că acesta s-ar fi despărţit de presupusa logodnică Tahliah Debrett Barnett.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017
După trei ani de relaţie, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate din cauza tensiunilor care au apărut în ultima perioadă.

"Au fost de nedespărţit în primii ani", a declarat un apropiat al cuplului pentru Mirror. "În ultimile luni au început să se îndepărteze unul de altul, petrecând din ce în ce mai puţin timp împreună", a declarat acesta.

Mai mult de atât, se pare că actorul ar fi fost cel care ar fi decis să rupă relaţia:
"Robert a obosit, a întrerupt logodna şi le-a comunicat prietenilor săi că s-au despărţit. Având în vedere anii petrecuţi împreună, sentimentele încă sunt puternice între cei doi. E o situaţie dificilă dar lucrurile au devenit dure între ei de ceva timp şi amândoi au realizat că nu mai funcţionează ca un cuplu", a mai precizat apropiatul cuplului.


De asemenea, unele voci susţin că Tahliah n-ar mai fi purtat inelul de logodnă de pe 1 august, fapt ce întăreşte, fără doar şi poate, ruptura dintre cei doi.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X