Biz

Rocsana Marcu a scapat de suncile de pe burta! Cum arata abdomenul prezentatoarei la o zi dupa operatia de liposuctie

novalue
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 mar 2016

Rocsana Marcu a ramas cu un abdomen inestetic dupa cele doua nasteri. Pentru a ajunge din nou la formele ideale, prezentatoarea TV a apelat la chirurgul estetician care i-a facut o liposuctie. Cu toate ca inca e inflamata, talia vedetei e mult mai bine conturata.

"Am suferit o interventie si intr-adevar ma simt foarte bine, sincer, nu credeam. La prima nastere cand am avut parte de o anestezie generala m-am simtit foarte rau dupa si am crezut ca se va intampla aceasi lucru si acum, dar iata ca din fericire dupa ce m-am trezit am inceput sa rad, eram foarte fericita. Important e si cum intri in operatie, daca ai psihicul bun, totul o sa decurga bine", a declarat Rocsana Marcu.

"M-am uitat in oglinda dupa ce m-am trezit. Mi-am dat jos corsetul pentru prima data si m-am uitat in oglinda. Mi-a luat din partea de jos pentru ca dupa doua nasteri am ramas cu o carne moarta asa si am vrut sa scap de ea", a adaugat prezentatoarea TV.


print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X