Stiri

Romania, zguduita, miercuri seara. Un seism de 5 grade a lovit tara noastra

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Romania, zguduita, miercuri seara. Un seism de 5 grade a lovit tara noastraicon photo

Cutremurul s-a produs la ora 20.15, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului

Cutremur in urma cu cateva momente in Romania. Seismul care s-a produs a avut magnitudinea 5 si a avut loc la o adancime de 144 de kilometri.

 

Romania, zguduita, miercuri seara. Un seism de 5 grade a lovit tara noastra

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).
 
Acesta este cel mai puternic seism inregistrat in Romania de la inceputul anului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune