Stiri

Romanii astia doi canta bestial "Constantine, Constantine" intr-un tramvai din Geneva! Elvetienii ii aplauda si le dau bani! Uite ce remix de senzatie au facut melodiei si ce voce au

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


Romanii astia doi canta bestial "Constantine, Constantine" intr-un tramvai din Geneva! Elvetienii ii aplauda si le dau bani! Uite ce remix de senzatie au facut melodiei si ce voce auicon photo

Au ritmul in sange si o voce care ii ajuta. Doi barbati din Romania, de etnie rroma, au facut spectacol intr-un tramvai din Geneva, Elvetia. Au cantat cu patos o adaptare a celebrei melodii "Constantine, Constantine", dupa Florin Salam. Cu paharul de plastic pentru bani, pozitionat strategic pe unul dintre instrumente, rromii canta cu foc si asteapta recompensa pentru prestatia lor. La finalul melodiei, elvetienii i-au aplaudat si le-au dat dat bani.

De cand situatia s-a inasprit in Italia si Spania, iar banii nu mai vin atat de usor ca inainte, romanasii nostri "lautari migratori" s-au orientat catre tarile nordice, mai civilizate, dar si pline de oameni cu dare de mana. Ei bine, pana mai ieri nu prea erau cersetori sau lautari care sa cante prin mijloacele in transport in Geneva, insa cei doi barbati au reusit sa-si faca loc "pe piata".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea in privinta fetitei sale! Unde a dus-o vedeta pentru prima data!icon photo

Vedete

Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea in privinta fetitei sale! Unde a dus-o vedeta pentru prima data!

Gabriela Cristea isi divinizeaza fiica si, de la nastere, intreaga atentie i-a acordat-o numai ei! Micuta Victoria a devenit centrul Universului pentru vedeta si nimic nu a mai contat decat binele bebelusei!

Titlu secțiune