Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV! Romanita Iovan, sclipitoare la inceput de an! E buna rau la 51 de ani! La cum arata n-ai zice ca are mai mult de 35 de ani!

Romanita Iovan, una din creatoarele cunoscute din vechea garda a modei romanesti, ramane in continuare o femeie seducatoare, care nu isi arata varsta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 2 ian 2016

Cumpenele pe care le-a avut in trecut, nefericitul accident in care sotul ei l-a impuscat mortal pe un intrus care a patruns in caminul lor conjugal, divortul ulterior de Adrian Iovan si moartea tragica a acestuia in accidentul aviatic din muntii Apuseni, toate aceste necazuri ar fi putut lasa urme adanci atat psihice, cat si fizice.

Cu toate acestea, Romanita a stiut sa treaca mereu peste obstacole si sa-si traiasca viata dupa propriile reguli. Femeia care a implinit anul trecut, la inceputul lunii octombrie, 51 de ani este extrem de atenta cu educatia fiului Albert, dar in acelasi timp si-a refacut viata alaturi de avocatul Iulian Gogan.

Acum la inceput de an, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o in cea mai buna forma posibila. Romanita a fost vazuta in timp ce a iesit din casa si a mers la un market, ca sa cumpere de mancare. Slaba ca un manechin si imbracata in haine de adolescenta, creatoarea a afisat o mina proaspata de femeie implinita.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X