Paparazzi

Roxana Vancea nu se mai ascunde si isi saruta cu foc amica, la mall! Ii place sa se iubeasca si cu femei si cu barbati | VIDEO EXCLUSIV

Frumoasa Roxana Vancea este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017

Este cunoscuta slabiciunea Roxanei Vancea pentru femeile frumoase. In general, toate amicele "fetei de la Meteo" sunt pe acelasi calapod cu aceasta: sexoase, tatuate, bine lucrate la sala si fara prejudecati.  Si de cate ori se desparte de cate un barbat, Roxana prefera sa-si gaseasca alinarea in bratele unei femei.

Zilele trecute, Vancea a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz.ro la un mall. Fosta asistenta nu era singura, ci insotita de o bruneta sexy si tunata. Cele doua femei s-au comportat ca si cum a fi impreuna si nu au pierdut momentul sa se sarute cu foc,  de fiecare data cand au simtit nevoia. 

Desi multi cred ca este doar o gluma sau ca Roxana face asta pentru a fi in atentia presei, adevarul este ca Vancea chiar nu minte cand spune ca iubeste femeile. Chiar daca si Bendeac a avut locul lui special in viata Roxanei, frumoasa gorjeanca recunoaste ca se simte mult mai bine in bratele unei femei.

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X