WOW

Ruby, ipostaze scandaloase in Italia! Ce a facut cantareata! Foto!

Ruby s-a pozat in ipostaze scandaloase, in Italia, alaturi de niste dansatoare!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ruby, ipostaze scandaloase in Italia! Ce a facut cantareata! Foto!icon photo

Ruby a sustinut recent un concert intr-un club din Italia! Lipsita de inhibitii si nebunatica, cum se stie, artista a facut cateva poze, alaturi de dansatoare, in ipostaze scandaloase.

Ruby a facut furori in Italia! Cantareata, imbracata intr-o rochita rosie, scurta, care-i punea in evidenta silueta si mare parte din tatuajele de pe corp, a incins atmosfera in clubul in care a sustinut un concert. La finalul show-ului, artista a mai petrecut minute bune cu fanii ei care facuse coada pentru a primi autografe si pentru a face poze cu ea.

Pana si dansatoarele au dorit fotografii cu ea. Ruby s-a pozat in ipostaze mai scandaloase cu fetele. Dansatoarele, imbracate extrem de sumar, au fost “pipaite” de Ruby: una pe sani, alta pe posterior. Astfel, fetele s-au putut bucura de imagini unice si de colectie cu celebra Ruby.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune