Stiri

S-a aflat după ani de zile! Adevărul despre cauza morţii a lui Cornel Vadim Tudor: ”A făcut o greşeală...”

Au trecut aproape trei ani de când Corneliu Vadim Tudor a murit, însă acum s-a aflat că acesta s-a aflat că ar mai fi putut să trăiască dacă n-ar fi făcut o greşeală colosală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


S-a aflat după ani de zile! Adevărul despre cauza morţii a lui Cornel Vadim Tudor: ”A făcut o greşeală...”icon photo
Conform DC News, se pare că acesta suferea de diabet, însă a refuzat să urmeze un tratament pentru a ţine în frâu boala. 
 „Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de aşteptat, pentru că el nu dorea să ţină regimul respectiv având diabet. Cum era de aşteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpăţânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greşeală pentru că nu a ţinut cont de ce trebuia să facă”, a declarat academicianul Mircea Ifrim pentru DC News.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune