Vedete

S-a aflat! Prima imagine cu noul sot al Danei Grecu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a aflat! Prima imagine cu noul sot al Danei Grecuicon photo
Dana Grecu a starnit multe controverse dupa ce a anuntat la emisiunea lui Mihai Gadea ca nu mai poarta numele Grecu si despre noul capitol din viata ei.


"Pe mine ma cheama Dana Chera...", si-a inceput jurnalista confesiunea in fata telespectatorilor.
Ulterior, s-a aflat nu doar ca Dana Grecu a divortat de Bogdan Grecu, dar si ca intre timp s-a recasatorit.

Noul ei sot, Adrian Chera, cel al carui nume il poarta acum, este un medic stomatolog din Pitesti. Barbatul mai are un copil dintr-o casnicie anterioara.


Dana si Bogdan Grecu au fost casatoriti timp de 20 de ani. Desi s-a vorbit despre infidelitatile fostului ei sot, se pare ca Dana Grecu ar fi fost cea care ar fi distrus casnicia de doua decenii.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune