Vedete

S-a aruncat bomba! Cu ce concurent de la Exatlon se cunostea Geanina? "Vorbeau pe Facebook sa iasa la suc"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a aruncat bomba! Cu ce concurent de la Exatlon se cunostea Geanina? "Vorbeau pe Facebook sa iasa la suc"icon photo

Dupa eliminarea Geaninei, noi informatii despre fosta Faimoasa au iesit la iveala. In perioada scurta petrecuta la Exatlon, concurenta a reusit sa starneasca si controverse, mai ales dupa ce i-a facut ochi dulci lui Stefan.


Dupa ce Victor Slav l-a intrebat pe prietenul cel mai bun al Geaninei daca avea cu adevarat o pasiune pentru Razboinicul Stefan, Alina a aruncat bomba!"Din cate am aflat, Geanina vorbise cu Alex pe facebook prin mesaje si pareau ca vor iesi la o cafea, la un suc, si se pare ca nu au mai iesit.", a povestit Alina, despre perioada de dinainte de Exatlon.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune