WOW

S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex pentru prima data cu sotul sau a avut un SOC! A avut nevoie de tratament timp de cateva luni

Samira a vrut sa respecte traditia musulmana si s-a casatorit virgina la 24 de ani. In noaptea nuntii a avut parte de un soc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex pentru prima data cu sotul sau a avut un SOC! A avut nevoie de tratament timp de cateva luniicon photo

Samira s-a maritat din dragoste cu un barbat din aceeasi cultura musulmana. Tanara si-a pastrat virginitatea pana la casatorie. In momentul in care ea si sotul sau au incercat sa faca sex au avut parte de un soc.

Femeia nu putea fi penetrata. In momentul in care barbatul se apropia de ea, muschii vaginali se contractau atat de puternic incat actul sexual nu putea avea loc. Samira a mers la medici care i-au pus diagnosticul de vaginism. Pentru a se trata de boala, tanara a fost nevoita sa faca tratament timp de cateva luni.

Vaginism este termenul medical ce descrie existenta unui spasm involuntar al muschilor din jurul vaginului, al muschiului ridicator anal sau al muschiului pubococcigian.

Contractia este reflexa, si prin inchiderea vaginului face imposibila sau foarte dureroasa orice tip de penetrare (inclusiv penetrarea sexuala, introducerea tampoanelor sau tuseul vaginal din cadrul examinarii ginecologice).

S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex pentru prima data cu sotul sau a avut un SOC! A avut nevoie de tratament timp de cateva luni

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune