Stiri

S-a zvonit despre Carmen Serban ca ar fi lesbiana si nu ar fi atrasa de barbati. Artista a spus adevarul: "Am avut o perioada..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a zvonit despre Carmen Serban ca ar fi lesbiana si nu ar fi atrasa de barbati. Artista a spus adevarul: "Am avut o perioada..."icon photo
In urma cu mai multi ani, Carmen Serban a fost implicata intr-un scandal de proportii, atunci cand a fost pusa la zid pe motiv ca ar fi avut relatii cu femei.


Zvonurile au afectat-o foarte mult pe artista, atat psihic, dar si financiar, caci din cauza asta nu mai primea contracte. A urmat o perioada de pauza, care a facut-o pe Carmen Serban sa isi analizeze viata si sa isi faca ordine in ea. Perioada pe care acum o considera benefica."Eu sunt doar cu barbatii si atat. Au incercat sa imi murdareasca imaginea. Pe mine m-au afectat acele zvonuri mincinoase. Am clacat la acea vreme si am avut o perioada foarte proasta financiar.
Acel lucru mi-a fost de foarte mare folos pentru ca m-a determinat sa raman intr-o pauza in care am putut sa imi dau seama unde am gresit, pe cine nu am iertat"
, a spus Carmen Serban la un post de televiziune.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune