Biz

Cum s-a transformat actorul Eugen Cristea dupa atacul cerebral: "M-am inrait foarte tare"! Fostul prezentator de la “Feriti-va de magarus” face dezvaluiri emotionante: ”Mi-am schimbat atitudinea fata de viata. M-am saturat de sfaturi si sa fiu considerat o victima” EXCLUSIV

La mai bine de doua luni de cand a suferit un accident cerebral vascular, actorul Eugen Cristea incepe sa revina la activitatile sale normale. Din pacate insa, afectiunea neurologica peste care a trecut nu a ramas fara urmari, artistul dezvaluindu-ne ca boala l-a inrait pentru ca inca nu se poate impaca cu ceea ce a patit.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 aug 2017

Accidentul lui Eugen Cristea a avut loc la sfarsitul lunii mai si a fost urmat de o perioada de spitalizare cu investigatii medicale amanuntite, intreruperea spectacolelor de teatru si anularea tuturor proiectelor pe care prezentatorul de la “Feriti-va de magarus”, Eugen Cristea, le avea in derulare.

Recuperarea artistului a fost considerata de medici miraculoasa, desi o perioada acesta nu a putut sa isi foloseasca bratul stang.

In ciuda faptului ca de obicei pacientii care supravietuiesc unui atac vascular isi pierd definitiv sau temporar abilitatile fizice si psihice, mobilitatea, memoria si capacitatea de a vorbi, Eugen Cristea a reusit sa anihileze toate efectele si semnele bolii. Toate in afara de unul pe care chiar el l-a sesizat.

“Nu pot sa ma impac cu ce mi s-a intamplat. Mi se pare nedrept si stiu ca nu meritam sa patesc asa ceva. Am dus o viata linistita, nu am facut excese, nu am baut, nu am fumat, nu tu nopti nedormite sau surmenaj. Nicio abatere intr-o viata intreaga. Am tinut regim alimentar de bun simt toata viata si pentru ce, ca sa mi se intample asta?! M-am recuperat foarte bine, medicii spun ca refacerea mea a fost miraculoasa. Singura consecinta cu care nu pot sa ma impac e ca m-am inrait foarte tare. M-am saturat de sfaturi si sa fiu considerat o victima. Brusc, toti cei din jur simt nevoia sa imi acorde atentie si se poarte cu mine ca cu oul. Mie chestiile astea nu-mi plac. Nu stiu sa traiesc asa. Mi-am schimbat atitudinea fata de viata. In rest, sunt bine. Am fost plecat intr-o vacanta in Grecia, 7 zile, alaturi de sotia mea (n.r: actrita Cristina Deleanu”, a declarat Eugen Cristea pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X