Vedete

Salam e in pericol! Connect-R se da pe manele!

Sunt vremuri grele si nevoie mare de bani. Iar cand cel care o spune, in gura mare si in fata unui public numeros, este nimeni altul decat Connect-R chiar ca suntem tentati sa il credem. Recent, mai in gluma, mai in serios, artistul si-a aratat calitatile vocale in cadrul unui concert, schimband stilul sau muzical si trecand pe manele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Salam e in pericol! Connect-R se da pe manele!icon photo
Connect-R a cantat o maneaDemonstratia a avut loc, weekendul trecut, in clubul Bamboo, la ziua lui Catalin Botezatu, in fata caruia Connect-R a dat-o pe manele fara nicio emotie sau trac. Astfel, dupa ce a solicitat ca urmatoarea piesa sa plece de la un sol minor, Connect-R a demonstrat ca talentul sau este nativ si poate jongla fara probleme prin toate stilurile muzicale.
Salam e in pericol! Connect-R se da pe manele!
Artistul a fost apreciat pentru numarul sau
Chiar si prin manele. Nu conteaza, bani sa iasa, dupa cum a marturisit artistul in fata publicului sau.
Salam e in pericol! Connect-R se da pe manele!
Bote a ascultat atent recitalul lui Connect-R
"Nu e locul si nici momentul. Oricum, stati putin! Asta se intampla in ianuarie, dar din motive financiare in martie-aprilie trebuie sa schimbam stilul sa mai facem niste bani. Trebuie neaparat! Si atunci, cu voia dvs, pentru momentul martie-aprilie... sol minor", a spus Connect-R inainte sa se auda primele acorduri ale unei piese "de dor si jale", o manea in stilul lui Florin Salam.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune