Vedete

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, din nou împreună! Abia acum s-a aflat

Soarele a răsărit din nou pe strada lor. După trei luni în care au fost despărţiţi, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au decis să-şi mai acorde o şansă, aşa că sunt din nou împreună.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, din nou împreună! Abia acum s-a aflat


Conform unei surse apropiate celor doi, aceştia formează un cuplu din nou, după trei luni în care au fost separaţi.


“Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Îşi petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra. Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea. Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt. Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să speram că e o doar o pauză şi nu o despărţire”, a declarat o sursă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui icon photo

Stiri

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui

Regele Mihai a fost inmormantat, la finalul anului trecut, in necropola regala de la Curtea de Arges.

Titlu secțiune