Stiri

Scandal colosal în cazul Daliei Duca! Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce tânăra a fost împuşcată în cap e teribil! Doamne, ce destin crunt!

La doar câteva zile de la moartea Daliei Duca, tânăra de 24 de ani, din Oradea, a izbucnit un scandal colosal, întrucât pe internet au apărut mai multe imagini cu tânăra care a fost împuşcată în cap.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Scandal colosal în cazul Daliei Duca! Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce tânăra a fost împuşcată în cap e teribil! Doamne, ce destin crunt!
De parcă n-ar fi fost de ajuns destinul crunt pe care l-a avut tânăra, se pare că la scurt timp după ce trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit într-o maşină, pe malul râului Crişul Repede, un criminalist a făcut publice mai multe imagini cu Dalia. Mai exact, în imaginile care circulă pe reţelele de socializare, tânăra apare întinsă pe jos, cu chipul schimonosit şi plină de sânge, ce au fost realizate chiar la locul unde a fost găsită.


În urma cercetărilor, se pare că responsabil pentru scurgerea de informaţii este un criminalist care se ocupă de achetă şi care ar fi trimis fotografiile unor prieteni. Aceştia au început ulterior să le distribuie pe net.

Acum bărbatul este cercetat disciplinar de colegii săi, dar în acest moment poliţiştilor le e aproape imposibil să oprească distribuirea pe net, mai ales pe reţelele de socializare, a celor două fotografii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune