Actual

Scandal colosal în cazul Daliei Duca! Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce tânăra a fost împuşcată în cap e teribil! Doamne, ce destin crunt!

La doar câteva zile de la moartea Daliei Duca, tânăra de 24 de ani, din Oradea, a izbucnit un scandal colosal, întrucât pe internet au apărut mai multe imagini cu tânăra care a fost împuşcată în cap.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

De parcă n-ar fi fost de ajuns destinul crunt pe care l-a avut tânăra, se pare că la scurt timp după ce trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit într-o maşină, pe malul râului Crişul Repede, un criminalist a făcut publice mai multe imagini cu Dalia. Mai exact, în imaginile care circulă pe reţelele de socializare, tânăra apare întinsă pe jos, cu chipul schimonosit şi plină de sânge, ce au fost realizate chiar la locul unde a fost găsită.


În urma cercetărilor, se pare că responsabil pentru scurgerea de informaţii este un criminalist care se ocupă de achetă şi care ar fi trimis fotografiile unor prieteni. Aceştia au început ulterior să le distribuie pe net.

Acum bărbatul este cercetat disciplinar de colegii săi, dar în acest moment poliţiştilor le e aproape imposibil să oprească distribuirea pe net, mai ales pe reţelele de socializare, a celor două fotografii.

print
Stiripesurse.ro
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X