Vedete

Scandal la "Bravo, ai stil"! Catalin Botezatu, scos din sarite: "Te rog sa nu comentezi!" Concurenta a parasit platoul emisiunii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Scandal la "Bravo, ai stil"! Catalin Botezatu, scos din sarite: "Te rog sa nu comentezi!" Concurenta a parasit platoul emisiuniiicon photo

Cea mai urata disputa dintre juratii "Bravo, ai stil" si concurentele emisiunii s-a petrecut luni, 16 aprilie. Totul a pornit in timpul jurizarii tinutei Marisei, atunci cand o alta concurenta, Beatrice, a lansat un comentariu la adresa colegei sale.
Catalin Botezatu a apostrofat-o imediat, asa cum nu s-a mai intamplat vreodata.

"Priviti-va putin in oglinda inainte de a comenta la adresa altor concurente. Te rog frumos, nu  ti-am cerut parerea, domnisoara sau doamna ti-am spus doar ca esti in asentimentul meu si atat. Tu care le stii pe toate, Beatrice, te rog sa taci! Te rog sa nu comentezi!

 


Cand a venit concurenta Marisa in fata tu nu ai fost rugata sa comentezi, ai comentat din proprie initiativa. Tu vrei mereu sa iesi in evidenta, te crezi cea mai buna, dar nu esti cea mai buna, nu esti cea mai stilata, cum nici Silvia nu este cea mai buna! Toate aveti de invatat!", a spus Botezatu.


"Este foarte grav ce faci tu acum. Pentru ca induci la o stare negativa.", i-a raspuns Beatrice.
Concurenta s-a retras din platou, extrem de enervata din cauza apostrofarilor primite.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune