Vedete

Scandal URIAS in SHOWBIZ! Andreea Podarescu o face praf pe Iuliana Luciu din cauza unui barbat! "Poate să scrie orice, mă doare-n... "

In urma cu putin timp, un nou scandal urias a inceput in showbiz! Iar de aceasta data protagonistele sunt doua dintre cele mai cunoscute personaje ale lumii mondene, Iuliana Luciu si Andreea Podarescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Scandal URIAS in SHOWBIZ! Andreea Podarescu o face praf pe Iuliana Luciu din cauza unui barbat! "Poate să scrie orice, mă doare-n... "icon photo

In urma cu putin timp, un nou scandal urias a inceput in showbiz! Iar de aceasta data protagonistele sunt doua dintre cele mai cunoscute personaje ale lumii mondene, Iuliana Luciu si Andreea Podarescu.

Mai exact, Andreea Podarescu a decis sa spuna tuturor celor care o cunosc care este, de fapt, problema din viata ei. Iar pentru asta a postat o serie de mesaje pe care I le-a trimis Iulianei Luciu, cerandu-i acesteia sa nu il mai “vaneze” pe barbatul care ii este partener de viata.

“Dragii mei, sunteţi prietenii mei, ma ştiţi cu bune şi cu rele! As vrea sa va aduc si vouă la cunostinta faptul ca o domnisoara, la fel de cunoscuta voua... prin diverse moduri de afirmare, isi doreste sa-mi lase copilasul de 9 luni fara o figura paterna in viata lui, fara cel pe care atunci cand il vede i se luminează chipul! Sunt mama, o mama care-si da viata pentru copilul ei in orice secunda si care se lupta si cu muntii pentru cel pe care l-a purtat in pântece 9 luni!”, este masajul pe care Andreea Podarescu l-a postat pe contul ei de socializare. Iar alaturi de mesajul cu pricina, cele cateva capturi cu privire la mesajele pe care I le-a trimis Iulianei Luciu i-au adus zeci de comentarii in care este compatimita din toata inima de femei care inteleg prin care trece fostul fotomodel.


"Acum am văzut ce mi-a scris. N-am stat pe facebook să mă uit. O am la prieteni oricum. Eu sunt cu George acum, sunt bine sănătoasă, să facă ce vrea. Poate să scrie orice, mă doare-n c*r ", a declarat Iuliana Luciu pentru presa mondena.

Vezi toate mesajele in galeria foto!!!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune