Vedete

Scandalos! O fetiţă de zece ani a acuzat dureri de burtă, iar când a ajuns la spital medicii au descoperit că e gravidă!

O fetiţă în vârstă de zece ani este în centrul atenţiei după ce s-a plâns mamei ei că o doare burtica şi a fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că e însărcinată în 32 de săptămâni (opt luni).

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Scandalos! O fetiţă de zece ani a acuzat dureri de burtă, iar când a ajuns la spital medicii au descoperit că e gravidă!

Copila de doar 10 ani a fost internată de urgenţă, iar cazul ei a ajuns în atenţia presei, mai ales că vinovat ar fi nimeni altul decât unchiul ei, care ar fi violat-o.

Bărbatul a fost arestat, vineri, de poliţie. Acesta are 23 de ani şi a locuit timp de câteva luni la familia – modestă – a copilei. El ar putea face închisoare pentru abuz sexual grav, dar mai întâi va fi supus unor teste genetice.

Avortul este interzis în Argentina, dar este autorizat atunci când sarcina provine în urma unui viol sau dacă viaţa mamei este în pericol.


Parchetul a decis însă că avortul nu este posibil în cazul fetiţei, din cauza vârstei înaintate a sarcinii.

Părinţii fetei vor trebui acum să decidă dacă vor să aibă grijă de bebeluş când se va naşte sau îl vor da spre adopţie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune