Stiri

Scene halucinante! Un tanar a fost batut pe holurile Spitalului Municipal

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Scene halucinante! Un tanar a fost batut pe holurile Spitalului Municipal
 
Imagini revoltatoare surprinse intr-un spital din Romania! Un tanar a fost batut de paznici pe holurile unitatii sanitare.
 
Un tanar a mers la spital pentru a-si vizita tatal internat.Pentru ca ora la care a ajuns el la spital nu era in intervalul stabilit pentru vizite, agentul de paza a refuzat sa-l lase sa intre. De la cearta a fost doar un pas pana la scandal. Agentul a inceput sa-l injure si sa-l loveasca pe tanar.
 
 
„Am fost batut, jignit si nu am fost lasat sa urc la etajul 3, in Spitalul Municipal Campina, sa imi vizitez tatal, care era recent adus de la terapie intensiva, motivul fiind ca nu este ora de vizita desi saloanele erau pline de vizitatori. Acest agent "director"de spital si-a pierdut controlul, doar pentru ca nu am avut bunul simt sa dau 5 lei spaga, sa pot urca in salon”, a declart victima.
 
Tanarul agresat a depus plangere penala impotriva agentului de paza, fiind hotarat sa nu lase incidentul fara urmari, potrivit stirilekanald.ro. 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune