Actual

Scene socante in Bistrita! Un politist a fost atacat de doua clanuri inarmate cu sabii, topoare si o secure

Un politist local a fost atacat cu securea in centrul orasului de mai multi indivizi pusi pe scandal. Agentul incerca sa aplaneze un conflict intre doua clanuri rivale care erau inarmate pana-n dinti cu sabii, topoare si chiar cu o secure.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017
 
Scenele halucinante sunt surprinse de o camera de supraveghere din centrul orasului Bistrita. Niste indivizi din clanuri rivale sunt in plin razboi : se ataca unii pe altii cu bate si sabii chiar pe sosea. Disperate, niste femei cu fuste alearga cu nou-nascutii in brate, potrivit stirilekanald.ro.
In toata nebunia cu arme albe apar si doi politisti locali, care vor sa-i opreasca pe agresori. Unul dintre agenti il prinde de brat pe un individ, dar ceilalti barbati inarmati sar pe politist. Se lasa cu imbranceli si tipete, iar angajatul scapa ca prin minune din mainile celor inarmati cu o secure. In scurt timp apar si intaririle, dar scandalul e departe de a se fi incheiat.  
Unul dintre agresori e parca turbat de furie si incearca sa scape din mainile politistului local. Totul a inceput cu o reglare de conturi intre un grup de romi din Mures si altii din Bistrita.
 
Dupa ce spiritele s-au calmat, 7 persoane au fost retinute si duse la audieri. 
print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X