WOW

Scene socante intr-o scoala din Copsa Mica. Un profesor de religie ar fi fost filmat in timp ce se autosatisfacea in fata elevilor

Elevii unei scoli din Copsa Mica sunt terorizati din cauza profesorului de religie care s-ar fi masturbat la scoala, chiar in timpul unei ore. Acuzatiile vin din partea mamei uneia dintre elevele martori la incidentul nepotrivit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Scene socante intr-o scoala din Copsa Mica. Un profesor de religie ar fi fost filmat in timp ce se autosatisfacea in fata eleviloricon photo
 
Minora sustine ca l-a filmat chiar in momentul in care facea gesturile obscene. Mama fetei este decisa sa depuna plangere la Politie si spune ca este decisa sa nu isi mai lase fata la scoala pana cand nu va pleca acel profesor, potrivit stirilekanald.ro.

„Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atenta la ce s-a intamplat. O colega a filmat si cand au iesit in pauza, a trimis la cateva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul si am vazut filmarea. Sunt pregatita sa pun o plangere. Am fost sunata de doamna diriginta si a zis sa lasam asa si sa nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la un post de televiziune.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune