Vedete

Schimb de replici adorabil intre Teo Trandafir si fata ei! Maia a plecat de acasa si i-a lasat mamei sale un mesaj emotionant

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Schimb de replici adorabil intre Teo Trandafir si fata ei! Maia a plecat de acasa si i-a lasat mamei sale un mesaj emotionanticon photo
Teo Trandafir are toate motivele sa fie mandra. Fata ei, Maia, se transforma de la o zi la alta intr-o domnisoara superba, de o inteligenta sclipitoare, iar relatia lor este una extrem de stransa.

De curand, vedeta Kanal D i-a oferit fiicei sale in varsta de 12 ani increderea necesarea pentru a calatori si in compania altor persoane. Desigur, Teo si Maia au comunicat in permanenta, astfel incat, copila a avut grija sa isi surprinda mama in orice moment cu cate o fotografie din locurile vizitate.

Schimb de replici adorabil intre Teo Trandafir si fata ei! Maia a plecat de acasa si i-a lasat mamei sale un mesaj emotionant

"Floarea mamei e-n plimbări, cunoaşte şi iubeşte Frumuseţea Pământului. @maiatrandafir, mi-e dor de tine!", a scris Teo Trandafir in dreptul imaginii.
Drept raspuns, Maia i-a scris cele mai frumoase cuvinte pe care o mama isi doreste sa le auda de la copii: "„Te iubesc cel mai mult, mămica mea frumoasă!”.
"Mos Craciun te asteapta!", i-a mai spus Teo.
"Multumesc muuult!", a venit imediat si replica Maiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune